Blog

  Jeg føler at jeg kom meget mere i kontakt med min feminine side. I dette øjeblik var der ingen adskillelse længere. Det er svært at beskrive og skal opleves. Da hun kom med et brag trak jeg hende op så vi sad helt tæt sammen igen og fik vi en super - super orgasme sammen mens vi omfavnede hinanden. Hengiv dig til sansningen og lysten i din krop. Jeg kunne mærke at Lene nød oplevelsen.

  Kvindesex thai massage i sønderjylland

  Siddende sådan skød vi samtidig med hvert andedræt vore underliv frem, tilbage,. Vore bryster rørte ved hinanden, vores arme omfavnende hinanden, sansende, omfavnende nærvær og nydelse. Hun førte min pik ind i hendes våde åbne kusse og rykkede endnu tættere hen til mig indtil hun havde opslugt min pik helt ned til bunden af hendes kusse. Her har du mulighed for bare at hengive dig til sansningen uden at skulle noget. Hendes kusse pulsede og masserede min pik som dunkede på hendes G-Punkt. Jeg arbejder intuitivt og kun fra hjertet. Så begyndte vi at massere hinanden med den ene hånd og at omfavne hinanden med den anden arm. Jeg medbragte en massagebriks og varm massageolie. Efter massagen på briksen satte vi os på gulvet, og nød hinanden. Vi drak en smule rødvin og vand til at holde os friske, og jeg begyndte at kæretegne Lenes læber med et jorbær før hun fik lov til at spise den.

  sexshop aarhus tantra nordjylland

  Har du en tid den første eller anden weekend efter den første i næste måned? Eller jeg finder et værelse for. Hun lod sig falde tilbage så min pik nu pulsede direkte på hendes G-Punkt medens jeg masserede hendes klitoris, og så blev Lene vidst overrasket, fordi den første store orgasme var kun vejen op på plateauet - nu kom hun for alvor. Når vi mødes i en tantra massage hos mig, forventer jeg intet af dig. Vi håber det inspirerer dig. Da jeg gik sagde hun "Kurt, dette her er altså farlig vanedannende. Dette efterspil er utrolig sensuelt fordi pikken og kussen er så pirrelig.


  Kommer du med et åbent sind, vil vi lettere kunne åbne det rum, vi mødes. At få energierne i sex mødesteder ældre kvinder søger yngre mænd kroppen til at flyde, og få den sexuelle energi til at strømme fra roden og op til hovedet gør, at hele kroppen og sindet - sjælen hvis du vil - er med. Du kan ikke forvente eller forlange noget fra mig, og vi vil heller ikke forvente noget fra dig. I tantra massagen bruger jeg hele min krop. Her kan du læse om vores oplevelse med Tantra sex og hvad "Lene" ( navnet er naturligvis ændret ) har oplevet og sagt til mig efter i går. Ældre og handikapede har vi stor erfaring med. Lenes ben slunget rund om mine hofter og mine fødder bagved hendes dejlige runde baller da vi begyndte at kæretegne hinanden. Igen tid, ingen rum, ingen separation af nogen art.

  Party hardcore rør gratis sexsider

  • Nordjylland Tantra i Aalborg og, nordjylland.
  • Massage nordjylland fræk massage odense.
  • Danske sex modeller escort amatør.  Bukkake for Carla into a sexshop.


  Citygirls dk sex massage slagelse

  OH OH OH ahhhh. Det skaber begær og tilknytning - Tantra er en vej til erkendelsen og til at forene begge principper eller energier inde I sig selv ved hjælp af en ydre sex partner. Både du og jeg er nøgne under massagen, hvilket skaber et intimt rum. Jeg pirrede hendes inderlår, skambenet og navlen, brysterne og hendes nakke, og hendes ydre og indre skamlæber og klitoris indtil hun begyndte at være godt varm og våd. Da Lene var blevet godt våd og så ophidset at hendes indre skamlæber åbnedes begyndte jeg at kærtegne hendes indre skamlæber og klitoris medens hun begyndte lige så stille at køre hendes hånd frem og tilbage over min jernhårde pik.

  sexshop aarhus tantra nordjylland

  Kneppe nu endefuld til kvinder

  Hver gang jeg kunne mærke at Lene var kommet op på et nyt plateau efter en mindre orgasme tog vi en lille tår vin, vand, frugt, og så fortsatte. Glemme alt om spekulationer som "kan hun mon lide dette eller hint - eller bliver han ikke snart træt af at massere mig". Hun exploderede i et højt ohhhh Åhhhh! Lige så stille blev vores vejrtrækning og vores pulsende samleje hurtigere. Det betyder, at jeg kun gør det, jeg har lyst til. Oplev nærvær uden at du skal yde noget som helst. Mit sex liv er helt sikkert blevet meget bedre. Kønsdelene er ofte kun et sted, der bliver berørt, når der skal ske noget, en præstation med et mål.