Blog

  Radio24syv Kampdag i Millionærklubben En sugardaters fortælling - Cana Buttenschøn Den bedste investering er den tid du lytter. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få de bedste historier fra ugen der gik, direkte i din indbakke. Millionærklubben giver lytterne svar på, hvordan aktiemarkederne opfører sig, og hvorfor det forholder sig sådan. Desuden handles der aktier direkte under udsendelserne. Millionærklubben består af de to værter Pernille Enggaard og Bodil Gantzel og de to aktieeksperter, Lau Svenssen og Lars Persson. Millionærklubben af Radio24syv Arkiv på Apple Podcasts Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling : Denmark Den er ikke blevet opdaget endnu, men hold nu kæft, hvor er den god. Det er DR3s nye serie om Gina Jaqueline En sugardaters fortælling, hvor man får lov til at komme helt eller i hvert fald relativt tæt på Gina Jaqueline, som mest af alt virker som et forsømt barn, der trænger til kærlighed. På denne side finder du en oversigt, over alle indlæg jeg har skrevet. Hvis frinans var med.

  Culottesteg med tilbehør overdådig middag thai massage aarhus

  Uge 15 byder blandt andet på et rentemøde i ECB og referat fra det seneste rentemøde i USA. Radio24syv 54:58 alzheimers Barbara Stewart G4S kampdag Millennials NEL Pandora Torm Guld, cannabis og krypto skyder finansugen igang med besøg af teknisk analytiker Christopher Wold, der ser på investering. I denne uge drager 180.000 mennesker fra hele verden på pilgrimsrejse til Las Vegas og verdens største elektronikmesse CES. Radio24syv 54:56 Alibaba Amazon Danske Bank FED Jack Ma ledelse Novo SDG Grønne aktier og ren samvittighed p p Bæredygtige investeringer er big business og jagten på grønne afkast og ren samvittighed i porteføljen har aldrig været mere intensiv. I studiet sætter Lars Persson scenen for dagens. Radio24syv 54:59 Danske Bank H M ICA ISS Markedsudsigt uge 50 - fokus på de store linjer p Det bliver i høj grad makroøkonomi og politik, der kommer til at præge markederne i uge. Teknisk analytiker Lars Persson og Pernille Enggaard sætter scenen for den kommende handelsuge. Investorerne frygter faldende global vækst, men det kan betyde godt nyt for de danske medicinal- og medico aktier.

  Ørsted William Demant Der er håb for 2019 p p Ser man tilbage i historien, er der grund til optimisme, for år med store negative aktieafkast, som fx 2018, er ofte blevet efterfulgt af endda særdeles pæne aktiestigninger. Tæt ved 70 af regnskaberne fra de amerikanske SP 500-selskaber er i hus, så hvordan står det egentlig til med amerikansk erhvervsliv? Det fortæller aktiestrateg Jens Løgstrup fra PP Capital i dagens udgave af Millionærklubben. Vært Pernille src"g" width"1400" /photo/39122053 Mon, 10:07:18 GMT I denne uge fortæller verdens førende tech-selskaber om deres forventninger til fremtiden, når Apple, Amazon, Alibaba og Facebook kommer med regnskaber. Millionærklubben går all in på shipping i dagens udsendelse. Novo, Lundbeck og Ambu. Hør, hvilke selskaber han finder interessante lige.


  Giver kurs-klø til. Spørgsmålet er dog, om ikke alverdens investorer vil holde hesten, til nogle af årets formentlig vigtigste begivenheder, som fx Brexit, handlen mellem Kina og skoven som gud glemte sex herning USA samt centralbankernes tiltag, er afklaret. Radio24syv 54:55 Danske Bank Eli Lilly Genmab Novo Nordisk Boligmarkedet 2019 p Er mursten en god investering? For det er hun. Lars Persson tager sig af det aktuelle marked. p p Jesper ringer ind til Millionærklubbens panel med er aktuelt problem - hans søn har fået aktier i konfirmationsgave, og mangler nu råd og vejledning omkring hvordan han skal angribe eskort gbg gamla damer porr gratis markedet med.000 kroner. LarsPersson og Lau Svenssen tager imod dagens aktuelle marked med ny. Kinesiske aktier, medico og investeringsforeninger. Markedsudsigt uge 12 - Rentemøde, EU-topmøde og generalforsamlinger p Rentemøde i den amerikanske centralbank, EU-topmøde med nyt om Brexit og generalforsamling i Danske Bank og Novo.

  Cum on ex ass.


  Erotisk massage aarhus ubon thai massage

  Millionaerklubbens panel med Pernille Enggaard, Lau Svenssen, Lars Persson og Tom Hougaard griber dagens marked med en regn af regnskaber - og s? bliver der handlet til src"g" width"1400" /photo/43794475 Thu, 10:05:06 GMT ?rsted leverer varen. GomSpace og Pernille Enggaard er vært. p div Jack Nikogosian har stiftet Aryze, der leverer internationale betalingsløsninger baseret på Blockchain. Hjerneforsker Jon Wegener er i studiet sammen med Uffe Dreiser, aktieakademiet - Lars Persson og Lau Svenssen taler. Pernille src"g" width"1400" /photo/38209017 Wed, 10:07:53 GMT Kunstig Intelligens er den mest samfundsændrende teknologi i det. Jack Nikogosian har stiftet Aryze, der leverer internationale betalingsløsninger baseret på Blockchain. Hansen Cloetta Coloplast Danske Bank Novozymes SCecuritas Grøn er det nye guld p p Ørsted leverer varen i dagens regnskab og satser på salg af Radius i 2019.